Ziekmelden leerling

Magister geeft ouders/verzorgers toegang tot diverse gegevens over de aan hen gekoppelde leerling(en). Zo heeft u al toegang tot de cijfers, het rooster, het huiswerk en de absentie.
Vanaf 8 januari 2018 komt hier een mogelijkheid bij. U kunt dan ook via Magister ziekmeldingen doorgeven. U hoeft dan niet meer te wachten tot 08.00 uur om de school te bellen, maar u kunt dit online regelen. 

Via deze link kunt u hier meer over lezen en het instructie filmpje bekijken. 

Keuzevak, 2e blok

Het 2e blok keuzevak voor klas 1 en 2 is al weer in volle gang. Op verschillende plekken wordt weer hard gewerkt. Zo wordt er voor de kerstmarkt van alles gefabriceerd. In de keuken worden truffels gemaakt, in een ander lokaal worden leuke kerstaccesoires bedacht en in elkaar gezet, er worden muziekstukjes gemaakt op de laptop en er wordt gevolleybald in de gymzaal. Kortom, iedereen is goed bezig! Hopelijk wordt er a.s. zaterdag veel verkocht op de kerstmarkt in Borger!
Klik hier voor een foto-impressie.

Sinterklaas op bezoek!

Ook dit jaar was Sinterklaas weer bereid om een bezoekje te brengen aan onze school! Op dinsdagochtend zaten alle leerlingen in spanning af te wachten in de kantine, met de vraag wie er nu weer naar voren moest komen bij de Sint.

Lees meer: Sinterklaas op bezoek!

Voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen groep 8

Afgelopen week hebben wij de informatiebijeenkomst Esdal Vandaag voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van groep 8 verzorgd.

Bijgaand de algemene presentatie over de locatie Esdal College Borger.

 Voorlichting Esdal College Borger nov 2017

3c in Parijs, al een poos geleden.

Het is al een tijdje geleden, maar van 19 t/m 23 juni 2017 is de huidige klas 4c naar Parijs geweest.

Zoals het er nu naar uit ziet, was dit (voorlopig) de laatste groep die naar Parijs gaat.

Lees meer: 3c in Parijs, al een poos geleden.

Meer nieuws Abonneren op het nieuws via: e-mail